Élményrepülés

Amennyiben szeretné kipróbálni milyen érzés a levegőbe emelkedni, vagy csupán szeretne egy fejelthetetlen élményt szerettei számára, akkor az élmény repülést ajánljuk Önnek!

Ha Nyíregyházán szeretne a levegőbe emelkedni, mi rendelkezésre állunk Önnek!

Nyíregyházán sokszínű ajánlatunkkal és hétfőtől vasárnapig tartó repülési lehetőségünkkel is törekszünk arra, hogy rendelkezésre álljunk mindig, amikor Ön repülni szeretne. Ennek csupán az időjárás szabhat gátat.A repülőgépből nyújtott látvány miatt is javasoljuk, hogy lehetőségeikhez mérten szép időben próbálják ki szolgáltatásunkat a teljesebb élmény érdekében!

Igény szerint a repülésről készítünk videofelvételt nagylátószögű GOPro2 HD típusú kameránkkal. Kérjük, hogy amennyiben szeretné hogy videó felvételt készítsünk, azt előre jelezze számunkra, és hozzon magával pedrive-ot, hogy át tudjuk menteni a felvételeket. Így Ön könnyen megoszthatja élményeit szeretteivel, ismerőseivel. 

Útvonalak és árak


Nyíregyháza városnézés

Tekintse meg Nyíregyházát a levegőből. Ez a szolgáltatás 3 utas esetén fejenként csupán 5000 Ft-ba kerül és lehetőséget ad arra, hogy bárki kipróbálja, milyen érzés a levegőbe emelkedni, és városunk nevezetességeit madártávlatból megtekinteni.

Piper Pa28 repülőgéppel 1-3 fő részére (8-10 perc)

bruttó 15.000 Ft
DSCF4726
Tokaji sétarepülés

Látogasson el a csodás tokaji borvidékre, de most egy kicsit másképp. Tekintse meg ismerőseivel üzleti partnereivel a tokaji borvidéket az égből. Az ajánlat a Nyíregyházi repülőtérről való indulásra vonatkozik.

Piper Pa28 repülőgéppel 1-3 fő részére (kb 30 perc)

bruttó 30.000 Ft 
 

 

 

 

Bükki túrazemplen

A repülés alkalmával a miskolci várost tekintheti meg madártávlatból, ezt követően pedig Lillafüred szépségeinek megpillantására lesz lehetőség. Ideális program az erdős provinciákat és természeti tájakat kedvelőknek. Az ajánlat a Nyíregyházi repülőtérről való indulásra vonatkozik.

Piper Pa28 repülőgéppel 1-3 fő részére (kb 60 perc)

bruttó 58.000 Ft A nyíregyházi éjszaka                      


ejszakai repulesAz éjszakai repülés által nyújtott látvány igazán különleges. Az utcák fényei szépen kirajzolják a város körvonalait, az autók lámpái apró fénycsóvákat húznak. Amennyiben egy ilyen egyedi élményben szeretne részesülni, vagy azzal szeretné ismerőseit meglepni, figyelmébe ajánljuk az éjszakai repülési lehetőséget. Az ajánlat a Nyíregyházi repülőtérről való indulásra vonatkozik.

Piper Pa28 repülőgéppel 1-3 fő részére (kb 15 perc)

bruttó 29.000 Ft
 

Integessen szeretteinek

Mindenki életében vannak különleges alkalmak.

Esküvő, leánykérés, búcsúbuli, születésnap csak néhány olyan alkalom amikor meglepheti ismerőseit egy remek fotóval.

Piper Pa28 repülőgéppel 1-3 fő részére - távolság függvényében.


Kérjük keressen minket a pontos árért*

 

 
Győzze le félelmeit

felosAmennyiben gátlásai vagy félelmei vannak a repülés iránt, mi segítünk átlépni ezeken. Amennyiben szeretné megtapasztalni a repülést, akár egy hosszabb külföldi út előtt mi segítünk abban, hogy az Önben felmerülő kétségeket eloszlassuk, és elmagyarázzuk a repülőgépen tapasztalható, sokszor szokatlan  mozgásokat. A program egyaránt kipróbálható a nyíregyházi repülőtéren. A Program tartalma:

    30 perces előkészítés és 30 perc repülés

Cessna 152 repülőgéppel 1 fő részére
bruttó 29.000 Ft

 

Kalandrepülés kezdőknek

kezdomAmennyiben nem szeretné azonnal a műrepülő figurákkal kezdeni, de többre vágyik mint egy egyszerű sétarepülés, akkor a kaland   repülés kezdőknek nevű csomagot javasoljuk. Ez a csomag tartalmaz nagybedöntésű fordulókat, nagy sebességű repülést és itt   megtapasztalhatja egy pár pillanatra a súlytalanság állapotát, az út egy 3D-s hullámvasútra fog hasonlítani. A program egyaránt kipróbálható a nyíregyházi repülőtéren.

C152 típusú repülőgéppel 10 perc 
bruttó 12.000 Ft

 

Adrenalinra van szüksége? Műrepülés

Ha szeretné megtapasztalni a súlytalanságot, esetleg a pozitív G erők hatását, az Ön részére találtuk ki a műrepülési lehetőségünket. A repülés során számos manővert hajt végre tapasztalt pilótánk, a kérdés már csak az, hogy Ön hogy bírja majd a kalandokat. Egyet garantálhatunk, ezt az élményt nem fogja egyhamar elfelejteni. Az ajánlat a Nyíregyházi repülőtérről való indulásra vonatkozik.

-15 perc műrepülés

Zlin 326M Tréner repülőgéppel 1 fő részére
bruttó 29.000 Ft


Szeretné repülési készségeit tovább fejleszteni? Kötelékrepülés!

Ezt a csomagot gyakorlott pilótáknak javasoljuk. A kötelék repülés nagy koncentrációt és pontosságot igényel, mivel a repülőgépek nagyon közel repülnek egymáshoz.  A kötelékrepülésben tapasztalt oktatóink segítségével Ön is elsajátíthatja a kötelékrepülést. Magyarországon egyedülálló módon 5-ös kötelék repülési lehetőséget biztosítunk, Zlin Z-142-es típusú, egyenfestésű repülőgépeinkkel. Az ajánlat a Nyíregyházi repülőtérről való indulásra vonatkozik.

bruttó  60000 Ft/óra/repülőgép